Eiskonfekt (ischokolader) - Opskrift på eiskonfekt eller ischokolader
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Eiskonfekt (ischokolader)

Eiskonfekt (ischokolader) – Opskrift på eiskonfekt eller ischokolader, som de også kaldes, er små tyske julechokolader, der smelter på tungen, og som kun består af chokolade og kokosolie. Chokoladerne er den slags julekonfekt/slik der virkelig deler vandene. Enten kan man lide dem eller også så kan man ikke fordrage dem. Jeg elsker disse små chokolader, der smelter fuldstændig på tungen, men jeg skal også kun have et par stykker af dem ellers bliver det hurtigt for meget, da de godt kan virke lide “fede” i det. Chokoladerne skal helst opbevares på køl i en beholder, da de ellers vil smelte, da kokosolie ikke stivner fuldstændigt.

Eiskonfekt eller ischokolader laves traditionelt i små farverige konfektforme, du ved dem der med riller, og så sælges de i de fleste supermarkeder op til jul. Jeg har lavet dem med en blanding af mælkechokolade og mørk chokolade på 70 %, det smager nemlig meget bedre, når der også er mørk chokolade i. I stedet for kokosolie, så kan der godt bruges smør, men jeg vil anbefale at lave dem med kokosolie. Rigtig god fornøjelse!

Eiskonfekt (ischokolader)

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Eiskonfekt (ischokolader)

Kom chokolade og kokosolie i en skål over vandbad og rør i det til det er helt smeltet og er blevet til en tynd og blank masse.

Fordel massen i små konfektforme (ca. 30 stk.) og stil dem på køl indtil de er helt størknet.

Herefter kan de opbevares i en tætsluttende bøtte i op til 1 måned på køl. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar