Drømmekage muffins – Opskrift på de bedste svampede drømmekagemuffins med sprød kokostopping. Disse muffins er lavet ud fra min opskrift på den bedste drømmekage. Jeg elsker drømmekage og disse muffins er simpelthen så gode. Dejen bages først i ca. 15 min. i muffinsforme. Herefter laves der er hul i hver muffins, hvor de fyldes med den lækre kokostopping. Herefter bages muffins igen, til de bliver helt sprøde og karamelliseret ovenpå. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.
Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Dej (ca. 18 stk.)
100 g smør
2 dl piskefløde
4 æg
300 g sukker
330 g hvedemel
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
Kokosfyld
200 g smør
245 g kokosmel
350 g brunfarin
2 dl sødmælk
Fremgangsmåde
Dej
Tænd ovnen på 180 C varmluft.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt fløden og stil det tilside. Pisk æg og sukker lyst og luftigt til en æggesnaps. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål og pisk det i dejen skiftevis med smør/flødeblandingen. Kom dejen i ca. 18 muffinsforme og bag dem i 15 minutter. Tag muffins ud af ovnen og lav en fordybning i midten med en kniv.
Kokosfyld
Imens muffins er i ovnen laves kokosfyldet ved at smelte smør i en gryde. Tilsæt kokosmel, brunfarin og sødmælk og rør det godt sammen til en ensartet masse. Lad det boble lidt ved middelvarme under omrøring.
Fordel kokosfyldet på muffins. Kom fyld ned i hullerne og ovenpå. Bag i yderligere 12-14 min., til fyldet er sprødt. Tag muffins ud og lad dem køle af inden de nydes. Velbekomme!
Kan man lave dem dagen inden og er de så fortsat svampede næste dag ? Og 1000 tak for en fantastisk blog 😊
Dejligt du kan lide min blog 🙂 Ja, de kan sagtens bages dagen inden og stadig holde sig svampede 🙂