Drømmekage muffins - Drømmekagemuffins med sprød kokostopping
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Drømmekage muffins

Drømmekage muffins – Opskrift på de bedste svampede drømmekagemuffins med sprød kokostopping. Disse muffins er lavet ud fra min opskrift på den bedste drømmekage. Jeg elsker drømmekage og disse muffins er simpelthen så gode. Dejen bages først i ca. 15 min. i muffinsforme. Herefter laves der er hul i hver muffins, hvor de fyldes med den lækre kokostopping. Herefter bages muffins igen, til de bliver helt sprøde og karamelliseret ovenpå. Rigtig god fornøjelse!

Drømmekage muffins

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Dej (ca. 18 stk.)
Kokosfyld

Fremgangsmåde

Dej

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Smelt smørret i en gryde og tilsæt fløden og stil det tilside. Pisk æg og sukker lyst og luftigt til en æggesnaps. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål og pisk det i dejen skiftevis med smør/flødeblandingen.

Kom dejen i ca. 18 muffinsforme og bag dem i 15 minutter. Tag muffins ud af ovnen og lav en fordybning i midten med en kniv.

Kokosfyld

Imens muffins er i ovnen laves kokosfyldet ved at smelte smør i en gryde. Tilsæt kokosmel, brunfarin og sødmælk og rør det godt sammen til en ensartet masse. Lad det boble lidt ved middelvarme under omrøring.

Fordel kokosfyldet på muffins. Kom fyld ned i hullerne og ovenpå. Bag i yderligere 12-14 min., til fyldet er sprødt. Tag muffins ud og lad dem køle af inden de nydes. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
  1. Kan man lave dem dagen inden og er de så fortsat svampede næste dag ? Og 1000 tak for en fantastisk blog

    1. Dejligt du kan lide min blog 🙂 Ja, de kan sagtens bages dagen inden og stadig holde sig svampede 🙂

Skriv en kommentar