Dalgona kaffe (iskaffe med kaffeskum) – den bedste iskaffe med cremet kaffeskum. Denne Sydkoreanske iskaffe ved navn Dalgona coffee, minder også meget om Frappé, som jeg har fået en million gange på Kreta. Hold da op hvor har det bare været nogle vilde uger! Jeg postede en how-to video på min Instagram profil for nogle uger siden, med denne iskaffe og i løbet af et par dage gik videoen viralt, og jeg blev tagget i flere 100 stories om dagen, hvor folk havde lavet denne lækre kaffe. Og I tagger mig stadig, når I laver kaffen. Jeg så kaffen på TikTok, og måtte straks selv lave den. Det er sådan en nem iskaffe, som kun består af frysetørret kaffepulver (instant kaffe), sukker og vand, som man pisker sammen i et par minutter indtil det bliver luftigt og helt fluffy. Kaffeskummet hældes i et glas med isterninger og mælk og røres godt rundt. Man kan tilsætte forskellige sirupper, hvis man er til det eller alkohol f.eks. Baileys eller Kahlua. Jeg har mange iskaffe-opskrifter her på bloggen, faktisk elsker jeg iskaffe så meget, så jeg har en hel kategori dedikeret til iskaffe lige her. Jeg har fået de fineste genanvendelige glassugerør (reklame) fra IGEN, som er en webshop der sælger bæredygtige produkter. Sugerørene passer perfekt til sådan en dejlig iskaffe! Rigtig god fornøjelse!
Dalgona kaffe (iskaffe med kaffeskum)
Ingredienser
Fremgangsmåde
Dalonga kaffe (iskaffe med kaffeskum)
Kom kaffepulver, sukker og vand i en skål. Rør det godt sammen med en ske. Pisk det til det bliver lyst og fluffy med en elpisker – det tager ca. 2-3 min.
Kom isterninger og mælk i 2-3 glas. Kom kaffeskummet på og rør det sammen. Nyd iskaffen med det samme. Velbekomme!
Tip: Hvis du ønsker at lave iskaffen i en sukkerfri version, så kan du skifte alm. sukker ud med sukrin gold.

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Mon man kan lave en børneudgave med instant kakaopulver i steder for?
Jeg har lavet en anden udgave med kakaopulver og fløde, så bliver det ligesom en milkshake 🙂 Opskriften har jeg delt på Instagram 🙂
Kan man lave det helt uden sukker eller sukrin, hvis man ikke er til den søde smag?
Jeg er ret sikker på, at det er sukkeret der er med til, at det får den luftige og fluffy konsistens 🙂
Har du lavet den med alkohol? Og hvis ja, hvilken alkohol vil være at foretrækker?