Dadler i baconsvøb - Opskrift på de lækreste dadler med bacon

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Dadler i baconsvøb

Dadler i baconsvøb – Opskrift på de lækreste dadler bagt med bacon, som er perfekt til tapas. Disse dadler med baconsvøb er så lækre og meget nemme at lave. Det kræver faktisk kun 2 ingredienser, for at få disse dadler: friske bløde dadler og bacon i skiver. Jeg elsker denne kombination med de søde bløde dadler og det sprøde salt bacon. Hvis du vil lave dem lidt mere avancerede, så kan dadlerne fyldes med flødeost eller feta, inden der vikles bacon rundt om. Disse dadler er også helt perfekte at servere som en del af lækre kanapeer til nytårsaften. Dadlerne kan både serveres lune, men de smager også dejligt, når de er blevet kolde. Du kan lave lige præcis det antal dadler, som du har lyst til, min opskrift giver 14 stk., fordi det passer med, at der er 7 skiver bacon i en pakke, som man skærer over og vikler om dadlerne. Rigtig god fornøjelse med dine dadler i baconsvøb!

Hvordan udstener man dadler?

Tag en daddel og læg den på et skærebræt. Brug en skarp kniv til at lave et lille snit langs den ene side af dadlen; du kan vælge at skære hele vejen igennem eller blot lave et snit, så du kan åbne den. Tag fat i stenen (kernen) og træk den forsigtigt ud. Hvis dadlen er meget blød, kan du presse den lidt sammen for at gøre det lettere at fjerne stenen. Fortsæt med at udstene de resterende dadler på samme måde. Når du er færdig, kan du bruge de udstenede dadler i opskrifter som denne, snacks eller spise dem som de er.

Dadler i baconsvøb

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Dadler i baconsvøb

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Udsten dadlerne. Skær baconskiverne over i to. Vikle et halvt stykke bacon om hver dadel. Læg dadlerne i et ildfast fad. Bag i ovnen i ca. 18-20 min. til bacon er sprødt. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar