Crunch tacos - Opskrift på sprøde tacos med ost og fyld

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Crunch tacos

Crunch tacos – Opskrift på sprøde tacos med ost og fyld. Disse tacos hedder cheesy gordita crunch tacos og er meget populære på TikTok og også Instagram. Den oprindelige opskrift stammer vidts nok fra Taco Bell, som er en taco-kæde i USA. Tacos’ne består af bløde tacos, som bages i ovnen med ost på som derefter foldes om en hård taco shell og fyldes med lækkert fyld. Jeg har brugt hakket oksekød som jeg steger med taco krydderi, men det kan også sagtens være kylling eller hakket kylling. Det smager helt vildt godt og er en anderledes måde at servere tacos på.

* Det kan være lidt svært at finde de små bløde tacos i normale supermarkeder. Nogle gange har de dem i Bilka, men hvis du ikke kan finde dem, så kan dem i medium størrelse også bruges. De skal passe i størrelsen med de hårde taco shells, så skær dem ud ved at bruge en skål eller lign. som skabelon, til runde tacos i den rigtige størrelse. Det du skærer fra kan bruges til at lave “rustikke” nachos med, se denne opskrift. Se også mine andre opskrifter på mexicanske retter lige her. Rigtig god fornøjelse!

Crunch tacos

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 8 min.
I alt 28 min.

Ingredienser

Crunch tacos
Fyld

Fremgangsmåde

Crunch tacos

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Steg kødet i lidt olivenolie sammen med taco krydderi. Steg til kødet er helt gennemstegt.

Placer de bløde tacos på en bageplade med bagepapir og fordel begge slags ost på alle tacos. Bag i 8 minutter indtil osten er smeltet. Tag dem ud af ovnen og placer de hårde taco shells på den ene side af de bløde tacos og fold den blød taco rundt om. Osten fungerer som lim. Placer tacos på et fad og fyld dem med kødet og resten af fyldet. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar