Croissanter med feta og peberfrugt - Opskrift på croissanter med fyld
Opskrifter Livsstil Shop

Croissanter med feta og peberfrugt

Croissanter med feta og peberfrugt – Opskrift på lækre croissanter med fyld af feta, flødeost, peberfrugt og forårsløg. Disse croissanter må være en af de nemmeste og hurtigste snacks at lave. Jeg har brugt croissant dej fra de der dåser, som man drejer, og så popper dejen ud. Efterfølgende skærer man dem ud til croissanter, ved at følge de allerede afmærkede linjer.

Jeg har fyldt croissanterne med en lækker blanding med flødeost, feta, grøn peberfrugt og forårsløg. Super enkel og virkelig lækker snack at servere til studentergilde, tapas eller buffet. Prøv også min opskrift på pesto croissanter. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Snacks, Starters til 3-6 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 12 min. / I alt 17 min.
Ingredienser

Croissanter med feta og peberfrugt (6 stk.)

100 g flødeost

100 g feta, smuldret

1 peberfrugt, skåret i små tern

2 stængler forårsløg, skåret i tynde skiver

Salt og peber

1 rulle croissantdej (fra Danerolles)

1 sammenpisket æg til pensling

Sesamfrø

 

 

Fremgangsmåde

Croissanter med feta og peberfrugt

Rør flødeost sammen med feta, peberfrugt, forårsløg og smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Fordel fetafyldet på dejen og rul til croissanter. Kom croissanterne på en bageplade med bagepapir. Pensl med æg og drys med sesam og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter eller indtil de er gyldne. Lad dem afkøle en smule og server dem straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.