Croissanter med feta og peberfrugt – Opskrift på lækre croissanter med fyld af feta, flødeost, peberfrugt og forårsløg. Disse croissanter må være en af de nemmeste og hurtigste snacks at lave. Jeg har brugt croissant dej fra de der dåser, som man drejer, og så popper dejen ud. Efterfølgende skærer man dem ud til croissanter, ved at følge de allerede afmærkede linjer.
Jeg har fyldt croissanterne med en lækker blanding med flødeost, feta, grøn peberfrugt og forårsløg. Super enkel og virkelig lækker snack at servere til studentergilde, tapas eller buffet. Prøv også min opskrift på pesto croissanter. Rigtig god fornøjelse!
Croissanter med feta og peberfrugt
Ingredienser
Croissanter med feta og peberfrugt (6 stk.)Fremgangsmåde
Croissanter med feta og peberfrugt
Rør flødeost sammen med feta, peberfrugt, forårsløg og smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 180 C varmluft.
Fordel fetafyldet på dejen og rul til croissanter. Kom croissanterne på en bageplade med bagepapir. Pensl med æg og drys med sesam og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter eller indtil de er gyldne. Lad dem afkøle en smule og server dem straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar