Croissant fastelavnsboller med hindbær - nemme fastelavnsboller
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Croissant fastelavnsboller med hindbær

Croissant fastelavnsboller med hindbær – Opskrift på nemme fastelavnsboller med mørk chokoladecreme, hindbærskum og hakket Daim. Disse snyde fastelavnsboller, da selve “bollerne”/croissanterne er købt fra frost i Rema1000. Jeg har fyldt dem med den lækreste chokoladecreme, som nærmest er en chokolademousse, med mørk chokolade og den dejligste flødeskum med hindbær.

Det tager ingen tid at bage dem, hvis man nu skal lave og servere en hurtig omgang fastelavnsboller til gæster, hvor man ikke gider at stå flere timer i køkkenet. Altså selve chokoladecremen, skal helst stå på køl i 2 timer, men den kan man sagtens forberede dagen inden fastelavnsbollerne skal serveres. Jeg har købt croissanterne i Rema1000, men man kan også bruge fastelavnsbollerne fra Mette Munk, som man kan købe i de fleste supermarkeder op til fastelavn. Fastelavnsbollerne kan fyldes og pyntes med lige det, som man bedst kan lide. De er perfekte at servere til eftermiddagskaffen. Prøv også min opskrift på fastelavnsboller af butterdej. Rigtig god fornøjelse!

 

Croissant fastelavnsboller med hindbær

Opskrift til 10 stk.
Forberedelse 2 t.
Tilberedning 30 min.
I alt 2 t. 30 min.

Ingredienser

Chokoladecreme
Hindbærskum
Desuden

Fremgangsmåde

Chokoladecreme

Varm piskefløde og glukosesirup op til lige under kogepunktet. Kom chokolade og smør i en skål og hæld den varme flødeblanding over. Rør rundt til en ensartet masse. Stavblend massen til den er helt blank. Kom husholdningsfilm over cremen og stil den på køl i 2 timer.

Lige inden croissanterne skal samles, så piskes cremen til den er fast. Den får konsistens som en chokolademousse. Du må endelig ikke piske for meget, da cremen nemt skiller. Kom cremen i en sprøjtepose med en rund tyl.

Hindbærskum

Skold hindbærrene og hæld dem i en si, så de kan tø op og saften kan blive siet fra. Bland flormelis i hindbærrene. Pisk fløden med vaniljesukker til en let skum og vend hindbærrene forsigtigt i. Kom hindbærflødeskummet op i en sprøjtepose med f.eks. en stjernetyl.

Flæk croissanterne og fyld dem med chokoladecreme og hindbærskum. Pynt med smeltet chokolade, hakket Daim og frysetørrede hindbær. Server straks eller opbevar dem på køl indtil servering. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar