Cornflakestoppe med mandler og rosiner – Opskrift på nem og lækker konfekt med cornflakes, chokolade, mandler og rosiner. Disse cornflakestoppe laver vi hvert år til jul i min familie. Det er så nemt at lave disse konfekttoppe og de smager så dejligt. Cornflakes og chokolade er et perfekt match og her får de to ingredienser selskab af seje rosiner og sprøde mandler. Cornflakestoppene kan sagtens laves uden rosiner og mandler eller med andre slags nødder og tørret frugt.
Jeg har lavet disse med mørk chokolade, men de kan også laves med mælkechokolade eller hvid chokolade. Jeg sætter cornflakes-massen i toppe på et stykke bagepapir, men de kan også laves i konfektforme eller muffinsforme. Denne slags konfekt er perfekt at lave lige i sidste øjeblik, hvis det f.eks. skal serveres juleaften. Rigtig god fornøjelse!
Cornflakestoppe med mandler og rosiner
Ingredienser
Cornflakestoppe med mandler og rosiner (ca. 20 stk.)Fremgangsmåde
Cornflakestoppe med mandler og rosiner
Smelt chokoladen i en skål over vandbad eller i mikroovnen. Vend cornflakes, rosiner og hakkede mandler i chokoladen.
Beklæd et skærebræt med bagepapir og og sæt ca. 20 toppe af cornflakes-massen på bagepapiret. Du kan også lave cornflakes toppe i konfektforme eller muffinsforme. Stil på køl indtil chokoladen har sat sig.
Jeg har pyntet med lidt smeltet hvid chokolade ovenpå. Opbevar cornflakestoppene i en lufttæt beholder et køligt sted, ikke i køleskabet. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar