Cookiekage med Daim – Opskrift på lækker chewy cookiekage med Daim og mælkechokolade. Denne cookiekage med Daim er så lækker og den er nærmest helt karamel-agtig med daim stykkerne og mængden af smør, sukker og lys sirup giver kagen en lækker konsistens. Det er en perfekt kage til kaffen eller til eftermiddagshyggen og den kan sagtens bages dagen inden servering. Rigtig god fornøjelse!
Cookiekage med Daim
Ingredienser
Cookiekage med DaimFremgangsmåde
Cookiekage med Daim
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Pisk smør og sukker lyst og luftigt og tilsæt sirup. Bland bagepulver og hvedemel sammen og pisk i dejen. Vend tilsidst Daim og chokolade i dejen.
Fordel dejen i en form på 20×20 cm beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen i ca. 30 min.
Lad kagen afkøle før den skøres i stykker. Velbekomme!

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar