Salted caramel brownie bites! - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Salted caramel brownie bites!

Det er mandag. Solen skinner. Solen skinner ikke. Min indbakke er ved at springe og jeg overvejer kraftigt at gå ud i køkkenet og snuppe endnu et stykke overdrevet lækker brownie med karamel. Hvis du har det lige sådan, så frygt ej, her kommer opskriften på de mest syndige ”Salted caramel brownie bites”. P.s. de er ekstremt vanedannende!

Salted caramel brownie bites!

Ingredienser

Brownie:
Karamel:
Pynt:

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Smelt smørret og lad det køle lidt af. Pisk sukker og æg lyst og luftigt. Bland de tørre ingredienser og rør det forsigtigt i dejen, sammen med det hakkede chokolade. Tilsæt det smeltede smør. Hæld dejen i en bageform (21×21) beklædt med bagepapir og bag kagen i ovnen ved 170 °C i ca. 30 minutter. Lad kagen køle helt af. Åben dåsen med dulce de leche og hæld det op i en skål og rør det godt rundt indtil der ikke er klumper i. Smør karamellen ud på kagen. Drys med flagesalt og skær kagen ud i små firkanter. Nyd de saltede karamel brownie bidder med en dejlig kop kaffe! Velbekomme!

Et lille tip: drys saltede peanut over karamellen og du har en slags snickers bites!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
  1. Siden du postede denne opskrift, har jeg villet prøve den. Jeg har dog aldrig fået det gjort, men i dag var dagen, og hold nu op, hvor er den lækker! Og nem at lave. Den er en klar favorit <3

Skriv en kommentar