Cookiekage med Daim – Opskrift på lækker chewy cookiekage med Daim og mælkechokolade. Denne cookiekage med Daim er så lækker og den er nærmest helt karamel-agtig med daim stykkerne og mængden af smør, sukker og lys sirup giver kagen en lækker konsistens. Det er en perfekt kage til kaffen eller til eftermiddagshyggen og den kan sagtens bages dagen inden servering. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.
Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Cookiekage med Daim
220 g smør, blødt
200 g sukker
1 dl lys sirup
1,5 tsk. bagepulver
350 g hvedemel
150 g Daim, hakket
100 g mælkechokolade, hakket
Fremgangsmåde
Cookiekage med Daim
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Pisk smør og sukker lyst og luftigt og tilsæt sirup. Bland bagepulver og hvedemel sammen og pisk i dejen. Vend tilsidst Daim og chokolade i dejen.
Fordel dejen i en form på 20×20 cm beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen i ca. 30 min.
Lad kagen afkøle før den skøres i stykker. Velbekomme!