Cookiekage med Daim
Opskrifter Livsstil Shop

Cookiekage med Daim

Cookiekage med Daim – Opskrift på lækker chewy cookiekage med Daim og mælkechokolade. Denne cookiekage med Daim er så lækker og den er nærmest helt karamel-agtig med daim stykkerne og mængden af smør, sukker og lys sirup giver kagen en lækker konsistens. Det er en perfekt kage til kaffen eller til eftermiddagshyggen og den kan sagtens bages dagen inden servering. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Kager til 6-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Cookiekage med Daim

220 g smør, blødt

200 g sukker

1 dl lys sirup

1,5 tsk. bagepulver

350 g hvedemel

150 g Daim, hakket

100 g mælkechokolade, hakket

Fremgangsmåde

Cookiekage med Daim

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pisk smør og sukker lyst og luftigt og tilsæt sirup. Bland bagepulver og hvedemel sammen og pisk i dejen. Vend tilsidst Daim og chokolade i dejen.

Fordel dejen i en form på 20×20 cm beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen i ca. 30 min.

Lad kagen afkøle før den skøres i stykker. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.