Coleslaw - Opskrift på coleslaw med spidskål, gulerødder og dressing

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Coleslaw

 

Coleslaw – Opskrift på den lækreste coleslaw med spidskål, gulerødder og dressing. Coleslaw er en amerikansk salat, som er så lækker og virkelig nem og hurtig at lave. Coleslaw er en salat, der består af fintsnittet kål, jeg har brugt spidskål, og revet gulerødder vendt sammen med en dressing bestående af mayonnaise og creme fraiche. I stedet for spidskål kan man bruge hvidkål, det skal bare skæres virkelig fint ud, da konsistensen er lidt hårdere en spidskål. Der kan også tilsættes helt fint hakket bladseller eller rødløg, det smager nemlig også super lækkert. Prøv også at tilsætte sennep og hvidvinseddike til dressingen, da det giver en virkelig god smag.

Hvad kan jeg bruge coleslaw til?

Coleslaw er en salat, der kan bruges og serveres til mange forskellige ting. Den mest almindelige ret at servere coleslaw til er nok pulled pork burger og spareribs. Coleslaw kan sagtens laves og blandes dagen inden servering og opbevares på køl. Den kan også laves klar ved at lave dressingen for sig og snitte grøntsagerne for sig, og så blande det sammen lige inden servering. Rigtig god fornøjelse!

Coleslaw

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Coleslaw

Fremgangsmåde

Coleslaw

Rør mayonnaise og creme fraiche sammen i en skål. Tilsæt sukker og smag til med citronsaft, salt og peber.

Tilsæt spidskål og revet gulerødder i dressingen og vend det godt rundt. Server coleslaw med det samme eller opbevar det på køl indtil servering. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar