Cocktail med rabarber og æble - Lækker og sød cocktail
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cocktail med rabarber og æble

Cocktail med rabarber og æble – Opskrift på nem og lækker cocktail med gin, æblemost og rabarbersaft. Denne cocktail er super dejlig og smager lækkert af rabarber, æble og citron. Cocktailen består af gin, rabarbersaft, æblemost, sukkersirup og æggehvider. Det er en super fin farve, som denne cocktail får og jeg pynter den med æblechips. Æblechips kan købes eller de kan laves selv, se denne opskrift.

Hjemmelavet sukkersirup

Du kan nemt og hurtigt lave din egen sukkersirup til drinks. Kog 2 dl sukker eller rørsukker og 2 dl vand i en lille gryde til sukkeret er opløst. Hæld sukkersiruppen i en beholder og opbevar den på køl i op til 6 måneder.

Server gerne cocktailen sammen med chips eller hjemmelavede saltmandler, se opskrift her. Det er altid en lækker kombination. Denne cocktail er dejlig frisk og sød og passer perfekt til nytårsaften eller til en varm sommeraften på terrassen. Prøv også min opskrift på Gin Hass med mango. Rigtig god fornøjelse!

Cocktail med rabarber og æble

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kom gin, rabarbersaft, æblemost, citronsaft, sukkersirup, æggehvider og en smule isterninger i en shaker. Shake godt. Smag til.

Fyld 2-3 glas med is. Fordel cocktailen over isen og pynt med æblechips. Server straks. Velbekomme

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar