Citronsorbet - Opskrift på den bedste syrlige citronsorbet
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Citronsorbet

Citronsorbet – Opskrift på den lækreste syrlige citronsorbet med citronsaft og citronskal. Citronsorbet er en klassisk syrlig sorbet med citron, som er en perfekt ganerenser efter et dejligt måltid. Citronsorbet er meget nemt at lave, fordi den kun består af vand, sukker og citron. Massen stilles på frys, hvor der herefter røres i den undervejs i indfrysningen, så man undgår, at der dannes iskrystaller i massen.

En sorbet laves med vand og ikke fløde og eller mælk, som en almindelig klassisk flødeis laves med. Sorbet kan også laves med forskellige bær og frugter. Denne sorbet med citron kan serveres, som den er eller med citronskal og frisk timian som topping. Prøv også min opskrift på pink champagne sorbet med grapefrugt lige her. Rigtig god fornøjelse!

Citronsorbet

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 3 t.
I alt + 4 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Citronsorbet

Kog vand, sukker og revet citronskal op. Det skal bare lige koge et par minutter. Tag gryden af varmen og tilsæt citronsaften.

Hæld ismassen i en beholder og stil i fryseren i 1,5 time. Herefter røres der rundt i sorbeten et par gange over 2 timer. Server sorbeten efterfølgende eller opbevar den i fryseren indtil servering. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar