Lækker opskrift på pink champagnesorbet med grapefrugt
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pink champagnesorbet med grapefrugt

En kugle pink champagnesorbet med grapefrugt serveret i et fint cocktailglas er perfekt at servere på en aften, som nytårsaften. Du kan enten servere den imellem forret og hovedret, som en lille ganerenser, eller også kan cocktailen serveres til kransekagen, og selvfølgelig også på en varm sommerdag på terrassen! Jeg har brugt en rosé champagne, men en helt almindelig champagne eller Asti kan også bruges. SKÅL!

Pink champagnesorbet med grapefrugt

Ingredienser

Champagnesorbet:

Fremgangsmåde

Champagnesorbet:

Kog vand og sukker op i en lille gryde indtil sukkeret er opløst. Tilsæt champagne, grapefrugt, citron og frugtfarve i gryden og stil gryden på køl indtil det er kølet helt ned. Kør massen på en ismaskine indtil det bliver til sorbet. Server champagnesorbet i fine glas og hæld evt. lidt ekstra champagne ved. Velbekomme!

Tip: Hvis du ikke har en ismaskine, så kan du hælde massen i en beholder og stille i fryseren. Rør i massen ca. hver halve time indtil det får den rette konsistens.

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar