Chokoladetrøfler med kondenseret mælk – Opskrift på verdens nemmeste chokoladetrøfler, som er lavet på kondenseret mælk, smør, chokolade og kakao. Disse trøfler hedder faktisk Brigadeiros og er brasilianske chokoladetrøfler. Trøflerne består af kondenseret mælk, smør, mørk chokolade, kakao og salt. Alle ingredienserne smeltes sammen og massen kommer på køl inden den trilles til kugler. Konsistensen på trøflerne er lidt karamel-agtig og de smager helt vidunderligt og smelter på tungen. De kan laves med enten mælkechokolade eller mørk chokolade. De kan også laves med hvid chokolade og sådan en opskrift har jeg her, hvor trøflerne er lavet med hvid chokolade, lakrids og citron.
Jeg har rullet disse chokoladetrøfler i kakaopulver og finthakkede hasselnødder, men prøv også med frysetørret bær eller bærpulver. Rigtig god fornøjelse!
Chokoladetrøfler med kondenseret mælk
Ingredienser
ChokoladetrøflerFremgangsmåde
Chokoladetrøfler
Kom ingredienserne i en gryde og smelt det hele sammen under omrøring ved svag varme. Når chokoladen og smørret er smeltet og massen er blevet tyk og slipper skålen tages gryden af varmen. Kom massen i en skål og stil det på køl i min. 2 timer, men gerne til dagen efter. Massen skal være hård og formbar.
Tril herefter massen til ca. 30 kugler og rul dem i f.eks. kakao eller hasselnødder. Opbevar trøflerne på køl indtil servering. De kan holde sig i et par uger på køl. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar