Chokoladetrøfler med kondenseret mælk - Opskrift på verdens nemmeste chokoladetrøfler
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chokoladetrøfler med kondenseret mælk

Glædelig 18. december. I dag får I en opskrift på verdens nemmeste chokoladetrøfler, som er lavet på kondenseret mælk, smør, chokolade og kakao. Disse trøfler hedder faktisk Brigadeiros og er brasilianske chokoladetrøfler. Konsistensen på trøflerne er lidt karamel agtig og de smager helt vidunderligt og smelter på tungen. De kan laves med enten mælkechokolade eller mørk chokolade. De kan sikkert også laves med hvid chokolade, men så skal man bare undlade at tilsætte kakaopulver. Jeg har rullet chokoladetrøflerne i kakaopulver og finthakkede hasselnødder, men prøv også med frysetørret bær eller bærpulver. Rigtig god fornøjelse!

Chokoladetrøfler med kondenseret mælk

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning + 12 t.
I alt + 12 t.

Ingredienser

Chokoladetrøfler (ca. 30 stk.)
Derudover

Fremgangsmåde

Chokoladetrøfler

Kom ingredienserne i en gryde og smelt det hele sammen under omrøring ved svag varme. Når chokoladen og smørret er smeltet og massen er blevet tyk og slipper skålen tages gryden af varmen. Kom massen i en skål og stil det på køl i min. 2 timer, men gerne til dagen efter. Massen skal være hård og formbar.

Tril herefter massen til ca. 30 kugler og rul dem i f.eks. kakao eller hasselnødder. Opbevar trøflerne på køl indtil servering. De kan holde sig i et par uger på køl. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar