Chokoladekage med chokoladetrøffel og Rice Krispies - Opskrift på den bedste chokoladekage
Opskrifter Livsstil Shop

Chokoladekage med chokoladetrøffel og Rice Krispies

Chokoladekage med chokoladetrøffel og Rice Krispies er lige præcis, hvad jeg har til jer i dag. En skøn og nem opskrift på svampet chokoladekage med et godt lag trøffelchokolade med Rice Krispies i. Denne kage er virkelig hurtig at lave og er perfekt at servere for gæster, da den kan laves en dag i forvejen. Selve chokoladekagen er min meget populære svampede chokoladekage i bradepande og den bliver lige god hver gang. Jeg har også lavet den i en version med lækker peanut butter frosting, karamel og peanuts. Rigtig god fornøjelse!

Chokoladekage med chokoladetrøffel og Rice Krispies

Dessert til 10-12 personer
Forberedelse 30 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Chokoladekage

Opskrift her

Chokoladetrøffel-lag

400 g mørk chokolade, hakket eller i knapper

3 dl piskefløde

85 g smør

25 g glukosesirup

200 g Rice Krispies

Fremgangsmåde

Chokoladekage

Bag chokoladekagen og lad den køle af.

Chokoladetrøffel-lag

Kom chokoladen i en skål. Varm fløde, smør og glukosesirup op i en lille gryde til det lige nøjagtigt begynder at boble. Tag gryden af varmen og hæld det forsigtigt over chokoladen. Lad det stå lidt. Rør herefter med en dejskraber i midten af skålen til massen samler sig og bliver blank og ensartet. Tilsæt Rice Krispies og rør det godt rundt. Fordel chokoladetrøffel-laget over kagen og stil den på køl indtil chokoladen har sat sig. Skær herefter kagen ud i passende stykker og server. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven