Chokoladekage med peanut butter frosting og karamel - nem bradepandekage
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chokoladekage med peanut butter frosting og karamel

I er vilde med min svampede chokoladekage, så derfor har jeg nu lavet den i en anden version, med peanut butter frosting og karamel. En virkelig lækker kage, som passer perfekt til eftermiddagshygge. Det er så nemt med bradepandekager, der ikke kræver alt muligt udstyr. Selve kagebunden kan sagtens laves en dag i forvejen, og så pyntes inden servering. Rigtig god fornøjelse!

Chokoladekage med peanut butter frosting og karamel

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Chokoladekage
Peanut butter frosting
Karamel
Derudover

Fremgangsmåde

Chokoladekage

Lav chokoladekagen og lad den køle af.

Peanut butter frosting

Pisk smør, peanut butter og vaniljesukker sammen til det er lyst og luftigt. Tilsæt fløden lidt ad gangen imens der piskes. Tilsæt til sidst flormelis og pisk til en luftig og ensartet frosting.

Karamel

Kog sukker og vand op i en tykbundet gryde uden at at røre i gryden. Kog det indtil det bliver brunt. Hæld fløde i under omrøring og tilsæt smør. Lad det koge et par minutter til det bliver en tyk karamel. Tilsæt salt og hæld det op i en lille skål og lad det afkøle.

Smør frosting og karamel udover kagen. Pynt med hakket chokolade og peanuts. Spis enten kagen med det samme eller stil den på køl, så frostingen sætter sig. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Hejsa – det ser mega lækkert ud! Kan ikke helt se om du lægger karamel over eller under frosting – eller blander det sammen……

Skriv en kommentar