Chocolate bites with peanuts and caramel - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chocolate bites with peanuts and caramel

Sikke et kedeligt vejr! Drømmer mig virkelig tilbage til både Thailand og Madrid. I dag deler jeg en opskrift på chokoladebarer med peanuts og karamel. De smager skønt og er perfekte til at hygge sig med i sådan et inde-hyggevejr. Her kommer opskriften:

 

Chocolate bites with peanuts and caramel

Ingredienser

Kagebund:
Karamellag:
Chokoladelag:

Fremgangsmåde

Kagebund:

Rør mel og smør sammen i en foodprocessor indtil det er helt smuldret. Tilsæt sukker og rør indtil dejen samler sig. Tryk dejen godt ned i en bageform på 23×23 cm beklædt med bagepapir. Bag kagebunden i ovnen i ca.30 minutter ved 150°C. Den skal være let gylden. Lad den køle helt af.

Karamellag:

Kom karamellerne og fløde i en gryde og lad det smelte ved svag varme indtil det bliver til en ensartet masse. Hæld karamellen over kagebunden og drys saltede peanuts ud over karamellen. Sæt kagen tilbage på køl.

Chokoladelag:

Smelt chokoladen over vandbad og fordel derefter den smeltede chokolade over karamellaget med peanuts. Sæt endnu engang på køl.

Skær kagen ud i små mundrette bidder eller lidt større stykker. De kan holde sig på køl en lille uges tid. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar