Cæsarsalat wrap – Opskrift på den lækreste wrap med fyld af Cæsarsalat med crispy chicken, dressing, salat og parmesan. Denne wrap er med elementer fra den legendariske Cæsarsalat. Her har jeg fyldt tortilla pandekager med den lækreste dressing, iceberg salat, crispy chicken, agurk, bacon og parmesan. Den sprøde kylling er for at tilføje det sprøde element, som man jo normalt får fra croutoner i en klassisk cæsarsalat.
Sådan en wrap er perfekt at servere til frokost eller aftensmad. Man kan også sagtens have sådan en wrap med på madpakken, men så ville jeg have dressingen i en bøtte ved siden af, den brødet eller bliver blødt.
Den sprødt kylling kan enten steges på en pande i ca. 4 min. på hver side i godt med olie. Eller dryppes med en smule olie og steges i en airfryer i ca. 20 min. ved 180 C. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.
Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Cæsarsalat wrap
Ingredienser
Crispy chicken
2 stk. kyllingebryst
4 spsk. hvedemel
Salt og peber
1 æg, sammenpisket
4 spsk. pankorasp
Olie til stegning
Cæsar dressing
100 g creme fraiche
50 g mayonnaise
Saften fra 1/2 citron, ca.
1 tsk. honning
1 tsk. sennep
1 fed hvidløg, presset
2 spsk. fintrevet parmesan
Salt og peber
Derudover
4 stk. Large tortilla pandekager
1/2 stk. iceberg salathoved, fintsnittet
1/2 agurk, i skiver
8 skiver stegt bacon
Revet parmesan
Fremgangsmåde
Crispy chicken
Bank kyllingebrysterne lidt flade med en kødhammer. Kom hvedemel, salt og peber i en skål, æg i en anden skål og pankorasp i en tredje skål. Vend kylling først i melet, ægget og tilsidst i panko. Steg kyllingen ca. 4 min. på hver side i godt med olie. Eller dryp dem med en smule olie og steg dem i en airfryer i ca. 20 min. ved 180 C.
Cæsar dressing
Rør ingredienserne sammen til en ensartet dressing. Smag evt. til om der skal mere salt eller peber i.
Smør dressing i midten af pandekagerne og top med salat, crispy chicken i skiver, agurk, bacon og revet parmesan. Rul dem sammen til wraps og server. Velbekomme!