Butterdejstærte med svampe - Butterdejstærte med parmesan og svampe
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butterdejstærte med svampe

 

Butterdejstærte med svampe – Opskrift på lækker butterdejstærte med parmesancreme og stegte svampe. Denne tærte af butterdej er simpelthen så god og smagfuld. Den er bagt med en creme med parmesan, citronskal og honning. Cremen kommes på butterdejen og toppes med stegte svampe med løg og hvidløg. Når tærten er bagt drysses den med ekstra parmesan og purløg.

Det er en super nem tærte, som er perfekt at servere til aftensmad med en salat ved siden af eller som en del af en buffet eller til skovturen. Prøv også denne tærte med butterdej, feta og tomat. Rigtig god fornøjelse!

Butterdejstærte med svampe

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Butterdejstærte med svampe
Parmesancreme
Derudover

Fremgangsmåde

Butterdejstærte med svampe

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær svampene i grove stykker.

Svits løg og hvidløg på en pande med lidt olie. Tilsæt svampene og steg dem med. Fjern panden fra varmen.

Parmesancreme

Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet dressing.

Rul butterdejen ud og placer den på en bageplade med bagepapir. Kom løgcremen på midten af butterdejen, sådan så der er 1-2 cm dej rundt i kanten. Pensl olie rundt i kanten og drys med sesamfrø. Bag tærten i ca. 20 min. Drys med ekstra parmesan og purløg. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Hej Frederikke.
    Lækkert tærte.
    Vil dog næste gang vælge at pensle kanten af tærten med æg, inden jeg kommer fyldet på for at gøre kanten pænere Men den smager SÅ godt
    Mvh Jette

Skriv en kommentar