Butterdej med parmaskinke og asparges – Opskrift på lækre butterdejshapsere med fyld af parmaskinke, asparges, flødeost og mozzarella. Disse butterdejshapsere er så gode og hurtige og nemme at lave. De består af butterdej som fyldes med parmaskinke, asparges, flødeost og revet mozzarella. Disse butterdejshapsere er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgnen og så serveres om aftenen. Denne portion giver 6 stk, men man kan sagtens gange opskriften op, eller lave mindre hapsere.
Prøv også min opskrift på butterdejsstænger med asparges, flødeost og bacon. Rigtig god fornøjelse!
Butterdej med parmaskinke og asparges
Ingredienser
Fremgangsmåde
Butterdej med parmaskinke og asparges
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær butterdejsrullen ud i 6 lige store firkanter. Smør flødeost i midten af hver firkant og kom parmaskinke, asparges og mozzarella på. Luk de to modsatte hjørner sammen, så butterdejen lukker om noget af fyldet. Se billederne.
Pensl med æg. Bag i ovnen i ca. 20 minutter. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Nørj de er gode. Og så nemme og hurtige at smække sammen. Mums