Brownie med nutella og M&Ms - Opskrift på brownie med nutella og M&Ms

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Brownie med nutella og M&Ms

Brownie med nutella og M&Ms – Opskrift på lækker fudgy brownie med nutella og M&Ms. Denne brownie er så lækker, og lavet udfra min opskrift på den bedste fudgy brownie. Det er en virkelig tung og uimodståelig god brownie med nutella og M&Ms. Den smager så godt og er perfekt at bage til børnefødselsdag eller til en picnic.

Hemmeligheden bag den bedste brownie:

  • Brug en god mørk chokolade af god kvalitet og gerne 60-70 %.
  • Pisk sukker og æg rigtig godt til en sej og luftig æggesnaps – det giver din brownie den helt rette konsistens.
  • Bag gerne brownien en dag i forvejen, så den rigtig kan få lov til at sætte sig og blive helt perfekt og snasket i konsistensen.

Du kan også prøve opskriften på mine lækre brownie-cookies, den populære brookie (brownie-cookie-kage) eller bage en glutenfri brownie. Rigtig god fornøjelse!

Brownie med nutella og M&Ms

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Brownie

Fremgangsmåde

Brownie

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Smelt smørret i en lille gryde og lad det boble en smule. Bland chokolade, 50 g af kakaopulveret og espressopulver sammen i en skål og hæld det smeltede smør udover. Lad det stå i et par minutter og rør det herefter rundt, så massen samler sig og bliver blank. Stil chokoladeblandingen til side. Bland sukker, brun farin, vaniljesukker og salt sammen i en skål og pisk et æg i ad gangen. Pisk i ca. 5-10 minutter til det bliver en sej og luftig æggesnaps (dette step er vigtigt for at få det bedste resultat med dine brownies). Imens du pisker tilsættes chokoladeblandingen i en tynd stråle. Sigt hvedemel og de resterende 50 g kakaopulver i dejen og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber for at undgå, at luften bliver slået for meget ud. Hæld dejen op i en form på 21×21 cm, tilsæt nutella og M&Ms og fordel det ud i dejen med en kniv. Bag kagen i ca. 25-30 minutter.  Lad kagen afkøle, ger på køl til dagen efter. Skær kagen i lige store stykker og server den. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar