Brownie med nutella og M&Ms - Opskrift på brownie med nutella og M&Ms
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Brownie med nutella og M&Ms

Brownie med nutella og M&Ms – Opskrift på lækker fudgy brownie med nutella og M&Ms. Denne brownie er så lækker, og lavet udfra min opskrift på den bedste fudgy brownie. Det er en virkelig tung og uimodståelig god brownie med nutella og M&Ms. Den smager så godt og er perfekt at bage til børnefødselsdag eller til en picnic.

Hemmeligheden bag den bedste brownie:

  • Brug en god mørk chokolade af god kvalitet og gerne 60-70 %.
  • Pisk sukker og æg rigtig godt til en sej og luftig æggesnaps – det giver din brownie den helt rette konsistens.
  • Bag gerne brownien en dag i forvejen, så den rigtig kan få lov til at sætte sig og blive helt perfekt og snasket i konsistensen.

Du kan også prøve opskriften på mine lækre brownie-cookies, den populære brookie (brownie-cookie-kage) eller bage en glutenfri brownie. Rigtig god fornøjelse!

Brownie med nutella og M&Ms

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Brownie

Fremgangsmåde

Brownie

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Smelt smørret i en lille gryde og lad det boble en smule. Bland chokolade, 50 g af kakaopulveret og espressopulver sammen i en skål og hæld det smeltede smør udover. Lad det stå i et par minutter og rør det herefter rundt, så massen samler sig og bliver blank. Stil chokoladeblandingen til side. Bland sukker, brun farin, vaniljesukker og salt sammen i en skål og pisk et æg i ad gangen. Pisk i ca. 5-10 minutter til det bliver en sej og luftig æggesnaps (dette step er vigtigt for at få det bedste resultat med dine brownies). Imens du pisker tilsættes chokoladeblandingen i en tynd stråle. Sigt hvedemel og de resterende 50 g kakaopulver i dejen og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber for at undgå, at luften bliver slået for meget ud. Hæld dejen op i en form på 21×21 cm, tilsæt nutella og M&Ms og fordel det ud i dejen med en kniv. Bag kagen i ca. 25-30 minutter.  Lad kagen afkøle, ger på køl til dagen efter. Skær kagen i lige store stykker og server den. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar