Brownie med nutella og M&Ms - Opskrift på brownie med nutella og M&Ms
Opskrifter Livsstil Shop

Brownie med nutella og M&Ms

Brownie med nutella og M&Ms – Opskrift på lækker fudgy brownie med nutella og M&Ms. Denne brownie er så lækker, og lavet udfra min opskrift på den bedste fudgy brownie. Det er en virkelig tung og uimodståelig god brownie med nutella og M&Ms. Den smager så godt og er perfekt at bage til børnefødselsdag eller til en picnic.

Hemmeligheden bag den bedste brownie:

  • Brug en god mørk chokolade af god kvalitet og gerne 60-70 %.
  • Pisk sukker og æg rigtig godt til en sej og luftig æggesnaps – det giver din brownie den helt rette konsistens.
  • Bag gerne brownien en dag i forvejen, så den rigtig kan få lov til at sætte sig og blive helt perfekt og snasket i konsistensen.

Du kan også prøve opskriften på mine lækre brownie-cookies, den populære brookie (brownie-cookie-kage) eller bage en glutenfri brownie. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Brownie til 10-12 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Brownie

150 g smør

150 g mørk chokolade, gerne 60-70 %

100 g kakaopulver

1 spsk. espressopulver eller 1 spsk. stærkt espresso shot (kan undlades)

250 g sukker

75 g brunfarin

1 tsk. vaniljesukker

1 lille tsk. salt

4 æg

85 g hvedemel

4 spsk. nutella

150 g M&Ms

Fremgangsmåde

Brownie

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Smelt smørret i en lille gryde og lad det boble en smule. Bland chokolade, 50 g af kakaopulveret og espressopulver sammen i en skål og hæld det smeltede smør udover. Lad det stå i et par minutter og rør det herefter rundt, så massen samler sig og bliver blank. Stil chokoladeblandingen til side. Bland sukker, brun farin, vaniljesukker og salt sammen i en skål og pisk et æg i ad gangen. Pisk i ca. 5-10 minutter til det bliver en sej og luftig æggesnaps (dette step er vigtigt for at få det bedste resultat med dine brownies). Imens du pisker tilsættes chokoladeblandingen i en tynd stråle. Sigt hvedemel og de resterende 50 g kakaopulver i dejen og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber for at undgå, at luften bliver slået for meget ud. Hæld dejen op i en form på 21×21 cm, tilsæt nutella og M&Ms og fordel det ud i dejen med en kniv. Bag kagen i ca. 25-30 minutter.  Lad kagen afkøle, ger på køl til dagen efter. Skær kagen i lige store stykker og server den. Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.