Brownie med kaffe og påskeæg – Opskrift på nem og lækker påskekage med browniebund, kaffeganache og påskeæg. Denne brownie er super lækker og virkelig nem at lave. Kagen består af en nem browniebund, som pyntes med en pisket ganache med mælkechokolade og kaffe i og knuste chokolade- og marcipanpåskeæg. Kagen er perfekt at servere til gæster til påske, da den er en af de kager, som er gode at bage dagen inden servering. I ganachen er der friskbrygget stærk kaffe i, men det kan man sagtens undlade, hvis man ikke kan lide kaffe.
Prøv også mine andre opskrifter på påskekager f.eks. min opskrift på citronmåne med citronfromage, panna cotta med lemoncurd eller min opskrift på islagkage med citronblondie og påskeæg. Rigtig god fornøjelse!
Brownie med kaffe og påskeæg
Ingredienser
BrownieFremgangsmåde
Brownie
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Kom smør og chokolade i en gryde og lad det smelte sammen ved svag varme.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Hæld chokolade/smørblandingen i dejen imens der piskes. Bland de tørre ingredienser sammen og vend det forsigtigt i dejen.
Hæld dejen i en form på 24×24 cm beklædt med bagepapir og bag kagen i ca. 20 min. Lad kagen afkøle.
Kaffeganache
Kom chokolade, fløde og kaffe i en gryde og smelt det sammen ved svag varme. Rør det sammen til en ensartet masse. Stil massen på køl i 2 timer.
Pisk kaffeganachen hurtigt sammen, så den bliver fast. Smør ganachen på den afkølede kage. Mas nogle af påskeæggene og lad nogle være hele og fordel dem på kagen. Opbevar kagen på køl indtil servering.
Skriv endelig en kommentar