Bananmuffins med havregryn - Nemme muffins med banan og chokolade

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bananmuffins med havregryn

Bananmuffins med havregryn – Opskrift på nemme og lækre bananmuffins med havregryn og chokolade. Disse muffins med banan er super gode og perfekte til madpakken. Bananmuffins består af havregryn, bagepulver, salt og kanel, som blandes sammen med bananer, mælk, smør og æg. Der er også tilsat mørke chokoladeknapper i dejen. Jeg bruger finvalsede havregryn, da det giver en lidt bedre konsistens end, hvis man bruger grovvalsede havregryn. Havregrynene kan også skiftes ud med glutenfri havregryn, hvis man gerne vil lave muffins i en glutenfri version.

Jeg bager disse muffins i silikoneforme, men papirsformene kan også bruges. Der er det en god ide lige at pensle formene med smør eller olie, så de er nemmere at få ud af formene. Bananmuffins er perfekte at fryse ned, og de er også super gode at have med i madpakken. Prøv også disse muffins med banan, dadler og appelsin. Rigtig god fornøjelse!

Bananmuffins med havregryn

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Bananmuffins med havregryn

175 C varmluft.

Bland havregryn, salt, bagepulver og kanel sammen i en skål. I en anden skål moses bananerne og blandes sammen med æg, honning, smør og mælk. Rør det godt sammen og rør det våde ned i skålen med de tørre ingredienser.

Tilsæt chokolade til dejen. Dejen skal være lidt flydende. Fordel dejen i ca. 18 muffinsforme. Bag muffins i 25 min. Lad dem afkøle og server dem. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

8 kommentarer
  1. Kan man bruge grovvalsede havregryn i stedet for? Min mand er nemlig kommet til at købe de grove ved en fejl 😅

    1. Nej, det er rigtigt nok. Dejen er tynd og hvis du kigger på videoen under billedet, så kan du se, hvordan dejen ser ud 🙂 Rigtig god fornøjelse!

Skriv en kommentar