Bananmuffins med havregryn - Nemme muffins med banan og chokolade
Opskrifter Livsstil Shop

Bananmuffins med havregryn

Bananmuffins med havregryn – Opskrift på nemme og lækre bananmuffins med havregryn og chokolade. Disse muffins med banan er super gode og perfekte til madpakken. Bananmuffins består af havregryn, bagepulver, salt og kanel, som blandes sammen med bananer, mælk, smør og æg. Der er også tilsat mørke chokoladeknapper i dejen. Jeg bruger finvalsede havregryn, da det giver en lidt bedre konsistens end, hvis man bruger grovvalsede havregryn. Havregrynene kan også skiftes ud med glutenfri havregryn, hvis man gerne vil lave muffins i en glutenfri version.

Jeg bager disse muffins i silikoneforme, men papirsformene kan også bruges. Der er det en god ide lige at pensle formene med smør eller olie, så de er nemmere at få ud af formene. Bananmuffins er perfekte at fryse ned, og de er også super gode at have med i madpakken. Prøv også disse muffins med banan, dadler og appelsin. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Muffins til 6-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 25 min. / I alt 35 min.
Ingredienser

Bananmuffins med havregryn

200 g havregryn, finvalsede

1 lille tsk. salt

2 tsk. bagepulver

1 tsk. kanel

2 modne bananer

2 æg

2 spsk. honning

50 g smør, smeltet

5 dl mælk

150 g mørk chokolade, hakket eller i drops

Fremgangsmåde

Bananmuffins med havregryn

175 C varmluft.

Bland havregryn, salt, bagepulver og kanel sammen i en skål. I en anden skål moses bananerne og blandes sammen med æg, honning, smør og mælk. Rør det godt sammen og rør det våde ned i skålen med de tørre ingredienser. Tilsæt chokolade til dejen. Dejen skal være lidt flydende. Fordel dejen i ca. 18 muffinsforme. Bag muffins i 25 min. Lad dem afkøle og server dem. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.