Bagte tomater med burrata og sprøde brødsticks - Den bedste appetizer
Opskrifter Livsstil Shop

Bagte tomater med burrata og sprøde brødsticks

Bagte tomater med burrata og sprøde brødsticks – Opskrift på den lækreste appetizer med bagte tomater, burrata og sprøde smørstegte brødstave. Dette må nok være noget af det lækreste jeg har lavet. Bagte tomater med hvidløg, olivenolie og timian, pyntet med blød og cremet burrata, frisk basilikum og serveret med sprøde smørstegte brødstave. Det er altså et lækkert lille måltid, snack eller appetizer.

Hvis du ønsker at tilføre lidt mere mæthed til retten og lave den til en salat, så kan der kommes spinat eller rucola under tomaterne. Jeg har brugt et tørt stykke ciabatta brød, som jeg havde liggende, hvilket er en god måde, at få brugt kedeligt brød op på. Prøv også denne opskrift på bagte tomater med fetadip eller denne lækre tomatsalat med burrata. Rigtig god fornøjelse!

til 3-4 personer
Ingredienser

Bagte tomater

400 g små blandede tomater

2 fed hvidløg, presset

Godt med olivenolie

Et par kviste frisk timian

Salt og peber

1 burrata

Frisk basilikum

1 brød, f.eks. ciabatta, skåret i stave

25 g smør

Fremgangsmåde

Bagte tomater

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom tomaterne i et fad og kom olivenolie,hvidløg, timian, salt og peber på og bland det godt rundt. Bag tomaterne i ca. 30 minutter indtil tomaterne er “rynkede”. Lad tomaterne afkøle.

Kom tomaterne på et fad eller en tallerken og fordel burrataen udover og pynt med frisk basilikum. Steg brødstavene på en pande med smør, til brødet er sprødt og har taget farve. Server brødsticks med tomaterne og burrataen. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.