Bagte tomater med burrata og sprøde brødsticks – Opskrift på den lækreste appetizer med bagte tomater, burrata og sprøde smørstegte brødstave. Dette må nok være noget af det lækreste jeg har lavet. Bagte tomater med hvidløg, olivenolie og timian, pyntet med blød og cremet burrata, frisk basilikum og serveret med sprøde smørstegte brødstave. Det er altså et lækkert lille måltid, snack eller appetizer.
Hvis du ønsker at tilføre lidt mere mæthed til retten og lave den til en salat, så kan der kommes spinat eller rucola under tomaterne. Jeg har brugt et tørt stykke ciabatta brød, som jeg havde liggende, hvilket er en god måde, at få brugt kedeligt brød op på. Prøv også denne opskrift på bagte tomater med fetadip eller denne lækre tomatsalat med burrata. Rigtig god fornøjelse!
Bagte tomater med burrata og sprøde brødsticks
Ingredienser
Bagte tomaterFremgangsmåde
Bagte tomater
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Kom tomaterne i et fad og kom olivenolie,hvidløg, timian, salt og peber på og bland det godt rundt. Bag tomaterne i ca. 30 minutter indtil tomaterne er “rynkede”. Lad tomaterne afkøle.
Kom tomaterne på et fad eller en tallerken og fordel burrataen udover og pynt med frisk basilikum. Steg brødstavene på en pande med smør, til brødet er sprødt og har taget farve. Server brødsticks med tomaterne og burrataen. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar