Bagte rødbeder - Opskrift på ovnbagte rødbeder perfekt tilbehør

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagte rødbeder

Bagte rødbeder – Opskrift på ovnbagte rødbeder, som er skønt tilbehør til aftensmaden og i salater. Rødbeder er sådan en dejlig rodfrugt, og rødbede smager så skønt, når den skæres i tern vendes med olie, salt og peber og bages i ovnen. Rødbederne får et skønt bid, men samtidig bliver de også lidt “seje” i konsistensen og får en dejlig sødme, når de bages i ovnen. Du kan sagtens lave en stor portion af de bagte rødbeder, og opbevarer dem på køl i en beholder, og så tage nogle ud, når du skal bruge dem. Prøv f.eks. denne grønkålssalat med bagte rødbeder, feta og mandler.

Rødbedeternene kan også vendes i honning, inden de kommer i ovnen eller de kan drysses med rosmarin eller timian. Prøv også at bage rødbederne sammen med løg og gulerødder. Rigtig god fornøjelse!

Bagte rødbeder

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Bagte rødbeder

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skræl rødbederne og skær dem i tern. Kom dem i en skål med salt og olivenolie og bland det godt sammen. Hæld rødbederne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag rødbederne i ca. 20 minutter. Rør lidt i dem undervejs.

Server straks eller opbevar dem i en luftæt beholder i op til 1 uge på køl. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar