Bagt laks med mangosalsa og ris – Opskrift på lækker bagt laks med mangosalsa og ris. Denne ret er så lækker og virkelig nem at lave. Retten består af laksestykker som toppes med en lækker sød og krydret blanding, mangosalsa med bl.a. peberfrugt og avocado og dertil kogte ris. Det er en super lækker og god aftensmadsret både til hverdag og i weekenden. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Bagt laks med mangosalsa og ris
Ingredienser
Bagt laks
2 spsk. brun farin
1 tsk. chiliflager
1 tsk. røget paprika
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. salt
Peber
4 laksefileter
Mangosalsa
1 mango, skåret i tern
1 rød peberfrugt, skåret i tern
2 avocadoer, skåret i tern
1 rødløg, skåret i tern
Saften fra 1 lime
1 lille bundt persille, finthakket
1 tsk. salt
Derudover
Ris, kogte
Fremgangsmåde
Bagt laks
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Bland krydderierne sammen.
Placer laksestykkerne i et ovnfast fad. Fordel krydderiblandingen på laksen. Bag laksen i ca. 20 min.
Mangosalsa
Bland mango, peberfrugt, avocadoer, rødløg, lime, persille og salt i en skål.
Server retten med ris, laks og mangosalsa. Velbekomme!