Bagt græskar med burrata – Opskrift på den lækreste side dish med bagt græskar, brunet smør, burrata og estragon. Denne ret er så nem og så lækker. Retten består af hokkaido græskar, som skæres i både og bages i ovnen med bl.a. honning og chiliflager. Derefter fordeles burrata, brunet smør med hasselnødder, frisk estragon og citronskal på. Det er sådan en dejlig efterårsret, som er perfekt at servere som en del af et måltid eller en buffet.
Jeg bruger hokkaido græskar, men man kan også bruge butternut-squash. I stedet for frisk estragon, så kan der bruges andre krydderurter f.eks. salvie. Retten kan serveres med f.eks. hjemmebagt focaccia brød til.
Prøv også min opskrift på græskarsuppe eller min opskrift på græskarfritter med bacon. Rigtig god fornøjelse!
Bagt græskar med burrata
Ingredienser
Bagt græskarFremgangsmåde
Bagt græskar
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skyl græskar grundigt, skær over og fjern kernerne. Skær græskar i både og kom dem i et ildfast fad og fordel olivenolie, honning, tørrede chiliflager og salt på. Bag græskar i ca. 25 min.
Bagt græskar med burrata
Brun smør i en gryde og lad det bruse af. Rør de hakkede hasselnødder i den brunede smør.
Fordel bagt græskar på et fad/tallerken og fordel burrata på, brunet smør med hasselnødder, estragon, revet citronskal, salt og peber. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar