Græskarfritter med bacon - Græskarfritter med bacon - kun 2 ingredienser
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Græskarfritter med bacon

Græskarfritter med bacon – Opskrift på de lækreste græskarfritter af hokkaido græskar med bacon. De nemmeste græskarfritter, som kun består af 2 ingredienser. Jeg elsker græskar og jeg elsker pomfritter, så dette er et helt perfekt match. Det er bare med at nyde det, når det er græskarsæson og græskar kan bruges til så mange lækre ting, både i det salte køkken, men også i det søde køkken. Disse græskarfritter kan bruges som tilbehør til f.eks. kød, kylling eller server fritterne som en del af et tapasbord. Prøv også min opskrift på græskarsuppe eller min lækre svampede græskarkage med cream cheese frosting.  Rigtig god fornøjelse!

Græskarfritter med bacon

Opskrift til 3-4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Græskarfritter med bacon

Fremgangsmåde

Græskarfritter med bacon

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skyl græskaret godt og skær det over i to. Fjern kernerne.

Skær det ene stykke græskar i ca. 14 både. Vikl et stykke bacon om hver græskar båd. Placer dem på en bageplade beklædt med et stykke bagepapir. Bag græskarfritter i ca. 20-25 minutter indtil bacon er helt sprødt. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar