Bagt feta med chili og honning - Cremet bagt feta til tapas
Opskrifter Livsstil Shop

Bagt feta med chili og honning

Bagt feta med chili og honning – Opskrift på cremet bagt feta med chili, honning, hvidløg og timian serveret med brød. Den lækreste bagte feta, som er perfekt til tapas.

Appetizer til 4-5 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

 Bagt feta med chili og honning

1 stor feta blok skåret i to eller to mindre feta blokke

1 rød chili, i skiver

1 fed hvidløg, presset

2 spsk. flydende honning

2 spsk. olivenolie

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

Bagt feta med chili og honning

Tænd ovnen på 225 C varmluft.

Placer feta-blokkene i et fad med bagepapir. Fordel chili, hvidløg, honning, olivenolie og salt og peber.

Bages i ovnen i ca. 20 min. eller indtil osten er blød og blevet mørk i kanten. Server straks med ristet brød til. Velbekomme!

Bedøm denne ret

 Bagt feta med chili og honning

Den lækreste måde at servere feta på er at bage den i ovnen, så den bliver helt blød og cremet. Endnu bedre er det at bage osten med honning, olivenolie, chili, hvidløg og timian. Wow, det smager bare så lækkert. Jeg bruger Puck ost, som er salatost i en stor blok, men man kan også sagtens bruge ægte græsk feta. Server den bløde og cremede feta med ristet brød til eller friske sprøde grøntsager. En perfekt appetizer eller et lækkert indslag på et tapasbord.

Prøv også min opskrift på bagt feta pasta med tomater. Rigtig god fornøjelse!

 

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.