Bagel dip med laks - Dip med laks og kapers serveret med bagels
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagel dip med laks

Bagel dip med laks – Opskrift på nem og lækker flødeost-dip med laks, rødløg, kapers og dild serveret med sprøde bagels. Denne dip er super nem og smager virkelig godt. Dippen er inspireret af en bagel med cream cheese, laks, kapers og løg. Her har jeg bare rørt det hele sammen til en dip og serveret med sprøde bagels. Bagelsne er skæres ud i små skiver, som drysses med “Everything but the bagel seasoning” og bages sprøde.

Jeg bruger røget laks i skiver, som jeg skærer i tern. Man kan også sagtens bruge varmrøget laks og mase det lidt ud til mindre stykker. Dippen kan serveres på en tallerken, fad eller i en skål, hvor man selv kan tage dip op på brødene. Dippen kan også smøres på brødene og serveres på et fad.

Prøv også min opskrift på bagel board. Rigtig god fornøjelse!

 

Bagel dip med laks

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Bagel dip med laks
Everything but the bagel seasoning
Sprøde bagels

Fremgangsmåde

Bagel dip med laks

Rør flødeosten sammen med de øvrige ingredienser og smag til med, salt, peber og citronsaft. Opbevar bagel dippen på køl indtil servering.

Everything but the bagel seasoning

Bland ingredienserne sammen til en krydderiblanding.

Sprøde bagels

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær bagels i skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie og drys med krydderiblandingen. Bag i 10 min. eller indtil bagelskiverne er sprøde og gyldne. Lad dem afkøle.

Server bagel dippen med sprøde bagels. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar