Bagel dip med laks – Opskrift på nem og lækker flødeost-dip med laks, rødløg, kapers og dild serveret med sprøde bagels. Denne dip er super nem og smager virkelig godt. Dippen er inspireret af en bagel med cream cheese, laks, kapers og løg. Her har jeg bare rørt det hele sammen til en dip og serveret med sprøde bagels. Bagelsne er skæres ud i små skiver, som drysses med “Everything but the bagel seasoning” og bages sprøde.
Jeg bruger røget laks i skiver, som jeg skærer i tern. Man kan også sagtens bruge varmrøget laks og mase det lidt ud til mindre stykker. Dippen kan serveres på en tallerken, fad eller i en skål, hvor man selv kan tage dip op på brødene. Dippen kan også smøres på brødene og serveres på et fad.
Prøv også min opskrift på bagel board. Rigtig god fornøjelse!
Bagel dip med laks
Ingredienser
Bagel dip med laksFremgangsmåde
Bagel dip med laks
Rør flødeosten sammen med de øvrige ingredienser og smag til med, salt, peber og citronsaft. Opbevar bagel dippen på køl indtil servering.
Everything but the bagel seasoning
Bland ingredienserne sammen til en krydderiblanding.
Sprøde bagels
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær bagels i skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie og drys med krydderiblandingen. Bag i 10 min. eller indtil bagelskiverne er sprøde og gyldne. Lad dem afkøle.
Server bagel dippen med sprøde bagels. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar