Opskrift på lækker artiskokcreme med confiterede hvidløg
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Artiskokcreme med confiterede hvidløg

Artiskokcreme med confiterede hvidløg – Opskrift på lækker artiskokcreme med confiterede hvidløg, pinjekerner og citron. Denne artiskokcreme er så lækker og smagfuld. Den er lavet med artiskokhjerter i lage, som blendes med confiterede hvidløg, pinjekerner, creme fraiche og citron. De confiterede hvidløg giver en virkelig god smag til artiskokcremen. Lav gerne cremen dagen inden servering, så den kan stå på køl og trække god smag.

En virkelig lækker dip til grøntsager, rugbrødschips eller som spread i sandwich. Prøv også min opskrift på avocadosmør eller ærtedip med ricotta. Rigtig god fornøjelse!

Artiskokcreme med confiterede hvidløg

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 45 min.
I alt 55 min.

Ingredienser

Artiskokcreme med confiterede hvidløg

Fremgangsmåde

Artiskokcreme med confiterede hvidløg

Tænd ovnen på 170 C varmluft.

Skræl hvidløg og kom dem i et lille fad eller lille gryder, der kan tåle varme. Hæld olie udover og kom en kvist rosmarin ved. Kom stanniol over og bag hvidløgene i 35 min.

Lad det afkøle lidt.

Blend artiskokhjerter, artiskoklage, creme fraiche, pinjekerner, citronsaft, hvidløgene og olien. Smag til med salt og peber. Opbevar på køl eller server straks. Velbekomm!

Bedøm

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar