Avocadosmør - Opskrift på smør med avocado, citron og hvidløg
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Avocadosmør

Avocadosmør – Opskrift på den lækreste smør med avocado, citron og hvidløg. Denne avocadosmør smager så dejligt, og er perfekt tilbehør til f.eks. kød, bagte kartofler og det er også så lækkert at stege f.eks. spejlæg i. Avocadosmør er så nemt at lave, da det kun kræver blødt smør, modne avocadoer, citronsaft, hvidløgspulver og salt og peber. Alle ingredienserne kommes i en blender eller foodprocessor, og blendes til en cremet og ensartet smør.

Smørren kan kommes i en bøtte og opbevares på køl, hvor det kan holde sig i en uge. Det bliver dog lidt mere brunt pga. avocadoen, men det kan sagtens spises. Hvis avocadosmør skal serveres samme dag, kan den kommes i en fin skål og pyntes med f.eks. chili og persille og kommes på køl indtil servering. Prøv også disse 3x kryddersmør. Rigtig god fornøjelse!

Avocadosmør

Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Avocadosmør

Fremgangsmåde

Avocadosmør

Blend alle ingredienserne sammen til en cremet masse. Smag til med salt og peber. Kom avocadosmør i en bøtte og opbevar det på køl, hvor det kan holde sig i en uge.

Hvis avocadosmør skal serveres samme dag, kan den kommes i en fin skål og pyntes med f.eks. chili og persille og kommes på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar