Appelsinsalat med burrata – Opskrift på nem og frisk appelsinsalat med avocado, syltede rødløg og burrata. Denne salat er dejlig frisk, syrlig og cremet. Salaten består af appelsiner som skæres i fileter og vendes med avocado i skiver, syltede rødløg, chiliflager, frisk oregano, olivenolie og salt. Appelsinsalaten toppes med pinjekerner, burrata og balsamico. Salaten kan serveres til middagen eller som en forret med lækkert brød til.
Jeg har brugt to små burrataer til denne salat, men man kan sagtens nøjes med en stor. Man kan lave de syltede rødløg selv eller man kan købe dem. Her er min opskrift på hjemmelavede syltede rødløg. Rigtig god fornøjelse!
Appelsinsalat med burrata
Ingredienser
AppelsinsalatFremgangsmåde
Appelsinsalat
Kom appelsinfileter, skiver af avocado og syltede rødløg i en skål. Vend det forsigtigt sammen. Tilsæt tørrede chiliflager, finthakket oregano, salt og olivenolie. Vend sammen.
Bred appelsinsalaten ud på et fad eller en tallerken og drys med pinjekerner og top med burrata. Dryp balsamico og olivenolie udover. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar