Agurkebåde med ris og rejer - Opskrift på appetizer med agurk og rejer
Opskrifter Livsstil Shop

Agurkebåde med ris og rejer

Agurkebåde med ris og rejer – Opskrift på appetizer med agurk, ris, marinerede rejer og avocado. Den lækreste snack/appetizer som er virkelig nem at lave. Denne snack består af agurk, som udhules og fyldes med ris og toppes med avocado, lækre marinerede rejer, chilimayo og sesamfrø. Der kan med fordel bruges rester af ris fra f.eks. aftensmaden.

Rejerne marineres i soya, honning, hvidløg og ingefær, og de smager så dejligt. Der kan også bruges laks, stegt kylling eller stegt tofu. Prøv også min opskrift på agurkeruller med laks og flødeost. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Agurkebåde med ris og rejer

Tapas, Snack til 6-8 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 45 min.
Ingredienser

Marinerede rejer

200 g vanamei rejer, optøet fra frost

2 spsk. soya

1 spsk. honning

1 tsk. sriracha

1 tsk. ingefær, friskrevet

Derudover

2 agurker

150 g ris, kogte og kolde

1 avocado, skåret i skiver

Chilimayo

Sorte sesamfrø

 

 

 

 

Fremgangsmåde

Marinerede ejer

Sørg for at rejerne er så tørre som muligt. Kom rejerne i en skål med de øvrige ingredienser og kom rejerne på køl i 30 min.

Steg herefter rejerne et par minutter på en brandvarm pande.

Skær hver agurk over i to og skær de to dele i to, så der i alt er 8 både. Skrab kernerne ud og dup agurke-bådene med køkkenrulle, så der ikke er så meget væske på. Fordel ris i agurkerne, top med avocado, rejer, chilimayo og sesamfrø. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.