Ricottacreme med trøffel (luksus dip) - Luksus dip til chips
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ricottacreme med trøffel (luksus dip)

Ricottacreme med trøffel (luksus dip) – Opskrift på lækker cremet dip med ricotta og Philadelphia med trøffel. Denne dip er en perfekt dip til chips. Det er en lidt mere luksus udgave end de velkendte dips til chips, se opskrifterne på dem her. Denne dip er lavet med ricotta som blendes med Philadelphia med trøffel, salt, peber og citronskal og purløg. Dippen kan også serveres sammen med grøntsagstave, brød eller som spread i en sandwich. Prøv også denne dip med karamelliserede løg eller denne dip med med feta og bagte tomater. Rigtig god fornøjelse!

Ricottacreme med trøffel (luksus dip)

Ingredienser

Ricottacreme med trøffel (luksus dip)
Derudover

Fremgangsmåde

Ricottacreme med trøffel (luksus dip)

Kom ingredienserne op i en foodprocessor eller blender og blend til det bliver tykt, fast og cremet. Kom cremen op i en skål eller en lille tallerken. Drys med purløg og server med chips.

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar