Glædelig 13. december. Det er endnu engang tid til fredagshygge og kalenderlåge, som står på hjemmelavede Ferrero Rocher. Jeg elsker Ferrero Rocher chokolader og har faktisk lavet en hel kage dedikeret til de lækre chokolader, nemlig min Ferrero Rocher cheesecake. Det er ikke spor svært at lavve hjemmelade Ferrero Rocher chokolader, de består faktisk kun af ganske få ingredienser. Jeg har brugt Rice Krispies for, at få den der sprøde kikse-agtige tekstur, men man kan også bruge isvafler. Chokoladerne kan serveres i små muffins-forme, ligesom de rigtige Ferrero Rocher. Rigtig god fornøjelse!
Fredagshygge: Hjemmelavede Ferrero Rocher
Ingredienser
Hjemmelavede Ferrero RocherFremgangsmåde
Hjemmelavede Ferrero Rocher
Rist hasselnødderne på en tør pande til skallerne begynder at slippe nødderne. Gnid skallerne af i et viskestykke. Tag ca. 16 hele nødder fra og hak resten af nødderne fint i en minihakker/foodprocessor.
Knus Rice Krispies til snulder og bland det sammen med nutella og salt til en ensartet masse. Stil massen på køl 1 time eller i fryseren.
Form herefter nutella-massen rundt om de hele nødder. Stil dem på køl imens du smelter chokoladen.
Smelt chokoladen over vandbad og bland de hakkede nødder i chokoladen. Dyp de kolde kugler i chokoladen. Stil dem på køl indtil chokoladen er størknet. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Hej Frederikke, hvad pakker du disse ind i for at de bedst kan holde sig? Og hvor længe kan de holde sig på køl? 🙂
Jeg opbevarer dem på køl i en lufttæt beholder med bagepapir imellem lagene 🙂