Pizzasnegle med skinke og pepperoni. Ikke så meget der, bare helt almindelige gode og snaskede pizzasnegle med lækkert fyld i. Disse snegle er perfekte til madpakken, skovtur eller til børnefødselsdag. Sneglene kan sagtens fryses ned og blot tøs op på køkkenbordet eller i ovnen. Jeg har lavet dem lidt store i det, men hvis man deler dejen i to dele, så kan man lave lidt mindre pizzasnegle. Denne dej kan også bruges til lækre pølsehorn. Jeg har også en anden opskrift på pizzasnegle, nemlig nogle med grovmel i dejen. Rigtig god fornøjelse!
Pizzasnegle med skinke og pepperoni
Ingredienser
DejFremgangsmåde
Dej
Opløs gæren i lidt af vandet i en røremaskine. Tilsæt derefter resten af vandet, kernemælk, sukker, salt og olie og rør rundt. Tilsæt nu ca. halvdelen af melet og ælt dejen godt på maskinen. Tilsæt derefter mere mel, indtil dejen er fin og blank og slipper skålen. Tilsæt det bløde smør lidt ad gangen imens maskinen kører og sørg for at smørret bliver æltet godt ind i dejen. Lad dejen hæve i skålen i ca. 1.5 time ved stuetemperatur under et viskestykke.
Rul dejen ud i en firkant på et bord drysset med en anelse mel. Fordel tomatpuré, skinke, pepperoni, ost og oregano på hele dejen og helt ud til kanterne. Rul dejen til en lang pølse og skær nogle lige store snegle ud. Du kan enten sætte sneglene tæt i en bradepande eller sætte dem med lidt mellemrum på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad sneglene hæve i 30 minutter, imens du tænder ovnen på 200 C. Pensl sneglene med æg og bag sneglene i ca. 20-25 minutter til de er sprøde og gyldne. Server dem lune eller lad dem køle af. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
De her er afsindigt gode selv her på 3. dagen og det er da sjældent. Jeg smørrer både pikantost og pure på bunden, det bliver så godt.