Hej, så har jeg endnu engang fået lov til at dele en opskrift på min søsters blog. Jeg hedder Alberte og er Frederikkes lillesøster. Sidste gang var det jo min lækre og cremede svamperisotto, som jeg delte. I dag byder jeg på sprøde løgringe, som er en af mine favoritter. Jeg elsker løgringe og har tit spurgt Frederikke om vi ikke skulle lave nogle, og da hun i denne uge både har lavet Chili cheese tops og Berlinere synes jeg, at det var på tide at fritureolien blev brugt til løgringe. Det er faktisk super nemt at lave og ret hyggeligt, hvis man er flere om det. Jeg rørte også lige en chilimayo sammen, da det i følge mig hører til løgringe. Jeg håber at I kan lide dem! Rigtig god fornøjelse!
Sprøde løgringe
Ingredienser
Sprøde løgringeFremgangsmåde
Sprøde løgringe
Skær løgene i ca. 1 cm tykke ringe. Vend dem i mel, æg og til sidst rasp (blandet med salt og peber).
Varm olien op til ca. 170 C i en gryde. Du kan stikke en tandstik ned i den varme olie, og hvis det syder og bobler rundt om, så er olien varm. Friter løgringene i ca. 2 min. De skal blive gyldne, men pas på, de kan hurtigt bliver meget brune. Læg dem på et fad beklædt med køkkenrulle. Lad dem køle lidt af og server dem straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar