Nemme og lækre fladbrød - opskrift på lækre og bløde fladbrød

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL SOMMERENS FESTER HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Nemme og lækre fladbrød

Nemme og lækre fladbrød, som smager skønt, og som er meget hurtige at lave. Jeg elsker fladbrød og de er perfekte at servere til; Dhal, gyros, humus, tzatziki og salater. Jeg har brugt en røremaskine til at ælte dejen på, men hvis du ikke har sådan en, så kan du sagtens lave dejen med hænderne. Fladbrødene holder sig saftige og bløde, hvis de bliver pakket ind i et viskestykke. Rigtig god fornøjelse!

Nemme og lækre fladbrød

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 10 min.
I alt 1 t. 10 min.

Ingredienser

Fladbrød (ca. 10 stk.):

Fremgangsmåde

Fladbrød:

Opløs gæren i vandet i en røreskål. Tilsæt yoghurt. Rør rundt og tilsæt salt og sukker. Ælt herefter melet i lidt adgangen og ælt dejen til den slipper skålen. Lad dejen hæve 1 time med et viskestykke over.

Del dejen i 10 lige store boller. Rul hver bolle fladt ud på et meldrysset bord.

Varm en tør pande op på højeste varme. Steg/bag fladbrødene et adgangen i ca. 1 minut på hver side. Hold godt øje, da de hurtigt kan blive brændte. Pak fladbrødene ind i et viskestykke, så holder de sig nemlig bløde. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer

Skriv en kommentar