Hjemmelavede peanut butter cups – med mørk chokolade og peanut butter fyld. Disse peanut butter cups er vildt nemme og hurtige at lave og så kræver de kun ganske få ingredienser. Man kan lave disse cups på mange forskellige måder. De kan laves veganske, blot ved at udskifte smør med plante smør. De kan også laves sukkerfrie ved at undlade flormelis i peanut butter fyldet. Rigtig god fornøjelse!
Hjemmelavede peanut butter cups
Ingredienser
Hjemmelavede peanut butter cups (15 stk.):Fremgangsmåde
Hjemmelavede peanut butter cups:
Smelt chokoladen med kokosolien en en lille gryde ved svag varme. Fordel halvdelen af chokoladen i små muffinsforme (kan købes her, *reklamelink) og smør chokoladen lidt opad siderne. Kom muffinsformene på køl. Pisk imens peanut butter, smør og flormelis til det er ensartet. Fordel peanut butter blandingen på den kolde chokolade og kom resten af den smeltede chokolade udover, så den dækker peanut butteren. Kom på køl igen indtil de skal serveres. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Hejsa kan de fryses?
Ja, det kan de sagtens 🙂
Ååååh i guder hvor er de bare gode. Har lavet dem med hvid chokolade. Hvor længe er holdbarheden i køleskab?