Snickers ispinde med peanutbutter-is - hjemmelavede ispinde

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Snickers ispinde med peanutbutter-is

Snickers ispinde med peanutbutter-is – en must have is i fryseren her til sommer. Isen består af en cremet peanutbutter-is med mørk chokolade swirls i og dyppet i Gold chokolade med hakkede peanuts! Den nemmeste is, som smager vildt lækkert. Hvis du ikke har Gold chokolade (*reklamelink), så kan du bare bruge mælke chokolade eller mørk chokolade. Isen laves uden ismaskine, så nemmere bliver det ikke. Isformene kan købes lige her (*reklamelink). Jeg er gået totalt ispinde amok lige i øjeblikket! Min fryser er fyldt med hjemmelavede ispinde, bl.a. Kæmpe Eskimo is, passionsfrugt is og disse med cookie dough. Rigtig god fornøjelse!

Snickers ispinde med peanutbutter-is

Ingredienser

Peanutbutter-is:
Chokoladeovertræk:

Fremgangsmåde

Peanutbutter-is:

Bland den kondenserede mælk sammen med peanutbutter til en ensartet masse. Pisk fløden til let skum og vend sammen med peanutbutter massen. Smelt den mørk chokolade i mikroovnen eller i en lille skål over vandbad. Placer dine isforme på et skærebræt og fordel isen i formene. Drys den smeltede chokolade over isen og bland det lidt rundt i isen. Stil formene i fryseren, gerne natten over.

Chokoladeovertræk:

Smelt chokolade og kokosolie i en skål over vandbad. Vend de hakkede peanuts i chokoladen. Hæld chokoladen op i et højt glas, hvor der er plads til at dyppe en ispind i.

Når du har chokoladen klar, så skal der arbejdes lidt hurtigt. Tag isene op af fryseren og placer et stykke bagepapir på det kolde skærebræt. Befri isene fra formene og dyp dem i chokoladen. Lad dem lige dryppe lidt af og læg dem på bagepapiret. Når du har dyppet alle isene sættes skærebrættet med isene tilbage i fryseren. Opbevar isene i fryseren indtil de skal serveres. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar