Snegle med ost, oliven og timian - bløde og luftige boller

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Snegle med ost, oliven og timian

Snegle med ost, oliven og timian – så lækre, bløde og luftige! Disse snegle er gode at servere til tapas, supper og som et perfekt indslag til en skovtur. Jeg har fyldt sneglene med revet mozzarella, revet cheddar, grønne oliven med hvidløg og en frisk timian – en virkelig god kombination! Du kan fylde sneglene med lige det fyld du allerbedst kan lide f.eks. som disse. Sneglene er fryseegnet og skal blot varmes i ovnen inden servering. Hvis du ikke har tiden til at lave dejen på selve dagen, så kan du sagtens koldhæve dejen, ved at tilsætte halvdelen af gæren. Rigtig god fornøjelse og dejlig fredag til jer!

 

Snegle med ost, oliven og timian

Ingredienser

Dej:
Fyld:

Fremgangsmåde

Dej:

Opløs gæren i lidt af vandet i en røremaskine. Tilsæt derefter resten af vandet, kernemælk, sukker, salt og olie og rør rundt. Tilsæt nu ca. halvdelen af melet og ælt dejen godt på maskinen. Tilsæt derefter mere mel, indtil dejen er fin og blank og slipper skålen. Tilsæt det bløde smør lidt ad gangen imens maskinen kører og sørg for at smørret bliver æltet godt ind i dejen. Lad dejen hæve i skålen i ca. 1.5 time ved stuetemperatur under et viskestykke.

Rul dejen ud i en firkant på et bord drysset med en anelse mel. Fordel ost, hakkede oliven og timian på hele dejen og helt ud til kanterne. Rul dejen til en lang pølse og skær nogle lige store snegle ud. Placer sneglene på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad sneglene hæve i 30 minutter, imens du tænder ovnen på 180 C.

Pensl sneglene med et sammenpisket æg og bag sneglene i ca.30 minutter. Nyd sneglene imens de er lune, så smager de allerbedst! Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar